Bluetooth-Сензори

Bluetooth е стандарт за радиосъобщения с малък обхват, първоначално разработен като заместител на кабели за свързване на преносими устройства. Той използва радиочестотния обхват на промишлената научна медицина (ISM) 2,45 GHz и честотния спектър с разширена честота (FHSS). Номинален безжичен обхват е 10 m (предавателна мощност 0dBm, който може да се разшири до 100m. В този раздел вие ще намерите Bluetooth сензори, които могат да бъдат свързани с вашите Android или iOS устройства, или с компютър с Windows чрез Bluetooth. Тези сензори са готови за незабавна работа.
Сензор за магнитно поле Сензор за магнитно поле
Кат № GDX-3MG. Три осен сензор за магнитно поле от серията Go Direct сензори. Позволява определянето на величината и посоката на магнитното поле във всяка точка на пространството. Директно се свързва чрез Bluetooth® или чрез USB към вашата платформа. Доставя се заедно с микро USB кабел и вградена акумулаторна батерия.
Цена: 195,00 лв.без ДДС
 
Сензор за ускорение Сензор за ускорение
Кат № GDX-ACC. Сензор за събиране на данните за ускорение плюс висотомер и триосен жироскоп. Свързва се безжично чрез Bluetooth® или кабелно през USB към вашето устройство. Препоръчва се за колежи и гимназии. Безплатен софтуер за събиране на данни. Доставя се заедно с микро USB кабел, подложка за количка, U-скоба за количка, монтажна плоча за цилиндър и ръководство за бърз старт.
Цена: 275,00 лв.без ДДС
 
Сензор за сила и ускорение Сензор за сила и ускорение
Кат № GDX-FOR. Сензор за директна сила и ускорение, свързан с триосен акселерометър. Обхват на измерване на силата от ±0,1 N и до ± 50 N. Може да се използва в класната стая или на открито. Директно се свързва чрез Bluetooth® или чрез USB към вашата платформа. Препоръчва се за колежи, гимназии и средни училища. Доставя се заедно с прикачващи накрайници, винт от найлон, помощна щанга, микро USB кабел и ръководство за работа.
Цена: 275,00 лв.без ДДС
 
Сензорна количка Сензорна количка
Кат № GDX-CART. Количка с вградени безжични сензори за едномерни динамични и кинематични експерименти. Директно свързване с вашия компютър, лаптоп или смарт устройство безжично чрез Bluetooth и безплатен софтуер. Предназначена за изследване на силата, позицията, скоростта и ускорението, без да са необходими никакви кабели или допълнително оборудване. Сензор-количката (зелена или жълта) се доставя заедно с кука, плоска гумена броня, контролер за преобръщане, празни капачки, micro USB кабел и ръководство за работа.
Цена: 470,00 лв.без ДДС
 
Газ сензор за CO2 Газ сензор за CO2
Кат № GDX-CO2. Безжичен Bluetooth сензор за измерване нивата на концентрация на газообразен въглероден диоксид (0 – 100000 ppm), температурата на въздуха и относителната влажност. Може да се използва в различни експерименти по биология. Той се свързва чрез безжична технология Bluetooth® или чрез USB към вашето устройство. Този сензор включва вградена температурна компенсация и защита от влага. Доставя се заедно с micro USB кабел, 250 мл бутилка с капак и ръководство за работа
Цена: 555,00 лв.без ДДС
 
http://www.cometsystem.com/Sauermanngrouphttp://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/sensithttp://www.tandd.com/index.htmlTME.euhttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG