WEB SENSORS УЕБ СЕНЗОРИ

31/8/2023

Он-лайн мониторинг и алармена индикация

Температура | Влажност | Точка на оросяване | Барометрично налягане | CO2 | Ток | Събития

● Решение за всяка нужда и всеки бюджет – икономични и първокласни уеб сензори

● Висококачествени, точни и стабилни сензори

● Вътрешни или външни сонди

● Захранване през Ethernet (PoE)

● Релейни изходи в избрани модели

 

Приложения

В наши дни има голямо търсене на онлайн мониторинг и непрекъснати записи на различни видове стойности. Ако ethernet мрежата има директна връзка с интернет, тогава всички данни могат да бъдат изпратени незабавно по света, без да са необходими допълнителни разходи.

 

Фармацевтика и лаборатории

Мониторинг на зони и места за съхранение на лекарства при температури до -200 °C.

 

Технологични процеси и производство

Мониторинг на условията на съхранение и производствените процеси в температурен диапазон от -200°C до + 600°C.

 

Сървърни стаи

Мониторинг на условията в центровете за данни и в 19” стелажи, включително откриване на състояние на наводняване, отваряне / затваряне на врати (прозорци), движение и дим и др.

 

Хранително-вкусовата промишленост

Мониторинг на критични променливи във връзка с HACCP разпоредбите с възможност за незабавно предупреждение за непредвидени събития, които могат да доведат до обезценяване на стоките.

 

Училища и вътрешни пространства

Защитете здравето на децата си с навременен контрол на качеството на въздуха в сградите. Със сензорите за CO2 винаги виждате точната концентрация на CO2.

 

Онлайн измерване и мониторинг

Непрекъснатият мониторинг на критични параметри като температура и относителна влажност може да се извърши много лесно с помощта на уеб сензори. Това са сензори за измерване на температура, относителна влажност, концентрация на CO2, атмосферно налягане, събития и сигнал 4-20mA. Последният позволява измерване на други физически величини със сензори на трети страни.

Измерените стойности са достъпни чрез мощен вграден уеб сървър или COMET Cloud, които са достъпни от персонален компютър или мобилни устройства като смартфони и таблети. Историческите стойности могат да бъдат експортирани за по-нататъшна обработка от CSV файла. CSV файлът може да се обработва в приложение за електронни таблици като Microsoft Excel или OpenOffice Calc. CSV файлът може да бъде изтеглен от уеб страници или периодично изпращан като прикачен файл към имейл.

 

Индикация за аларма

За всеки канал могат да се задават горни и долни граници. В случай, че ограниченията са превишени, тези критични ситуации се индикират дистанционно. Може да бъде обозначено с червено поле, имейл или текстове, ако данните се предават към централния софтуер на COMET Database.

Изпращат се и имейли, когато стойностите се върнат в безопасен диапазон. Поддържа се SMTP удостоверяване, но не и SSL. Имейли с прикачен CSV файл могат да се изпращат на избрани интервали.

 

COMET Cloud

COMET Cloud е интернет хранилище на данни, измерени от сензори COMET. Данните са достъпни в интернет и се показват в интернет браузър. Всеки потребител има достъп до акаунта си COMET Cloud, защитен с парола. COMET Cloud дава възможност за добавяне на сензори, създава организационни структури като сензорни групи и потребителски групи. Различните права могат да бъдат зададени за показване и администриране за всеки потребител.

 

● неограничено пространство за данни

● управление и организиране на

- съоръжения

- измерени точки

- потребители и техните права за достъп

● имейл, когато

- има превишаване на алармени граници с опция за дефиниране на получатели според нивото на превишаване

- възниква повреда (свързване, грешка в измерването)

● лесно създаване на отчет

● настройка на устройството от COMET Cloud

 

http://www.cometsystem.com/Sauermanngrouphttp://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/sensithttp://www.tandd.com/index.htmlTME.euhttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG