T8148, CO2/T Интериорен трансмитер (4-20 mA)

Каталожен № T8148.
T8148, CO2/T Интериорен трансмитер (4-20 mA)
Трансмитер за измерване на концентрацията на въглеродния диоксид и температура с два 4-20mA изхода. Специален интериорен дизайн за използване в HVAC системи. Обхват на измерване 0-2000 ppm за СО2 и -10-50оС за температурата. Доставя се със сертификат за калибриране, декларация за съответствие, софтуер и ръководство за работа.
Цена: 640,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този трансмитер измерва температура и концентрация на CO2. Той има два 4-20mA изхода и е специално проектиран за използване като интериорно устройство за изграждане на енергийния мениджмънт и системите за отопление и вентилация (HVAC). Проектирани са за лесна инсталация в обикновените KU68 кутии за битови електрически ключове и контакти. Устройството има голям двуредов LCD екран, който може да бъде изключен. Трансмитерът не трябва да се използва в агресивна среда.

 

Концентрацията на въглеродния диоксид (CO2) напоследък се счита за важен параметър, който определя качеството на работната среда. Това е особено важно за сгради и помещения, където се събират много хора (заседателни зали, болници, училища, кина, театри, детски градини, др.). С помощта на този CO2 регулатор, инженерите и експертите по околна среда заедно със здравните специалисти могат да оптимизират вентилацията за създаване на здравословен условия за робота.

 

Измерването на CO2 се основава на доказаните със своята точност недисперсионни инфрачервени сензори (NDIR). Уникалната и патентована технология за автоматично калибриране компенсира стареенето на инфрачервения източник и гарантира висока надеждност, дългосрочна стабилност и елиминира необходимостта от периодично повторно калибриране в областта.

 

Области на приложение:

-Управление на системите за сграден мениджмънт (HVAC)

-Фирми и организации занимаващи се с климатични технологии

-Училища, университети, заседателни зали, болници, кина, театри

 

Сензорите за CO2 и температура са вградени в кутията на трансмитера. Устройството има голям двуредов екран, който може да бъде изключен.

 

Измерените стойности за концентрацията на CO2 и температурата се превръщат в 4-20mA изходящ сигнал. Заводските настройки на изходящите сигнали са за максималния обхват. Потребителят може да извърши други настройки от компютър като използва специализирания софтуер (доставя се заедно с устройството) и интерфейсен кабел SP003 (поръчва се отделно, 27,00 EUR без ДДС).

 

Устройството се доставя заедно със софтуер, сертификат за калибриране, декларация за съответствие и ръководство за работа.

 

Спецификации

Изходящ сигнал

4-20mA

Измервани величини

Концентрация на въглероден диоксид (СО2) и температура

Конструкция

Интериорен дизайн с интегриран СО2 и Т сензори

Обхват на измерване

  • СО2 концентрация: 0 … 2000 ppm
  • Температура: -10 … 50оС

Точност

  • СО2 концентрация: ±(50 ppm +2%) при 25°C и 1013hPa
  • Температура: ±0.5°C

Работна температура

От -30 до +60°C

Защита

IP20

Захранване

9-30Vdc

Материал на кутията

ABC

Цвят на кутията

бял

Размери

88 x 106 x 33 mm (W x H x D)

Тегло

Прибл. 150 g

Гаранция

2 години

http://www.cometsystem.com/Sauermanngrouphttp://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/sensithttp://www.tandd.com/index.htmlTME.euhttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG