P8610, Уеб сензор за Т с PoE

Каталожен № P8610.
P8610, Уеб сензор за Т с PoE
Web температурен трансмитер с вграден температурен сензор и PoE (Power over Ethernet, захранване през интернет). Отдалечен контрол на температурата и програмируеми алармени нива. Обхват на измерване от -20 до +60°C. Доставя се заедно със заводски сертификат за калибриране и софтуер.
Цена: 390,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

 

Този уеб термометър е предназначен да измерва температурата с един вграден температурен сензор. Устройството може да се захранва както през етернет (PoE), така и от външен адаптер (AC/DC 230Vac на 5Vdc/1.2A), поръчва се отделно, Цена 20,00 лв. без ДДС).

 

Измерените стойности могат да се четат и след това се обработват като се използва Ethernet връзка. Поддържат се следните формати за Ethernet комуникация:

 • WWW страници с възможност потребителя дизайн,
 • Modbus TCP протокол,
 • SNMPv1 протокол,
 • протокол SOAP и
 • XML

 

Термометърът може да изпрати предупредително съобщение, ако измерената стойност надвишава предварително определена алармена граница. Съобщенията могат да се изпращат до 3 имейл адреси, през Syslog сървър или от SNMP трап. Алармен символ под формата на будилник се показва също на интернет страницата.

 

Настройката на устройството се извършва или чрез специализиран софтуер (TSensor, включен в цената) или с помощта на WWW интерфейс.

 

Термометърът е предназначен за монтаж на стена с две винтове или болтове и не се нуждае от никаква специална експлоатация и поддръжка. Допълнително може да бъде закупен държател за монтирана в 19” инчов шкаф. Цена 20,00 лв. без ДДС.

 

За връзка с мрежата е необходим подходящ IP адрес. Устройството може да получи този адрес автоматично от DHCP сървър или да се използва статичен IP адрес, който може да се получи от вашия мрежов администратор .

 

Алармените граници освен горно и долно ниво могат да бъдат програмирани да се задействат с определено време закъснение и хистерезис (ако измерената стойност надвишава горната граница за време по дълго от зададеното време закъснение, ще бъде задействана алармата и изпратени предупредителни имейли. Когато измерената стойност падне под горната граница минус хистерезиса, алармата ще бъде отменена. Същото важи и за долните алармени настройки). Възможно е също да бъдат извършени настройки за повторно изпращане на предупредителни имейли. Алармени съобщения се изпращат също в случай на прекъсване на електрозахранването или рестартиране на устройството.

 

Основни приложения:

 • Наблюдения на сървърни помещения
 • Управление на HVAC
 • Кконтрол на температурата на съхранение в производствени и складови помещения
 • Музеи, архиви, галерии
 • Контрол на температурата в хранително-вкусовата промишленост, фармацевтичната промишленост, космическата индустрия и т.н.
 • Климатични стаи

 

Основни предимства:

 • Комплексно решение за събиране на данни и анализ.
 • Лесен за използване и гъвкав софтуер за бази данни
 • Безплатен специализиран софтуер
 • Възможност за използване на други потребителски програми и софтуер (InTouch, ControlWeb, EasyView, LabVIEW, др.).

 

Спецификации

 

Обхват на измерване

-20 … +60°C

Точност

±0.8°C над -10°C, ±2°C под -10°C

Резолюция

0.1°C

Работни условия

От -20 до +60°C

Сензор

Интегриран към корпуса на трансмитера

Изход

Ethernet

Интервали на измерване

2s

Мерни единици

градуси Celsius, градуси Fahrenheit

Протоколи за комуникация

WWW, ModbusTCP, SNMPv1, SOAP, XML

Протоколи за аларма

E-mail, SNMP Trap, Syslog

Захранване

през Ethernet съгласно to IEEE 802.3af
или 5Vdc захранващ адаптер

IP защита

IP30

Размери

88.5 x 126 x 39.5 mm (W x H x D), сензор 53 mm

Тегло

Прибл. 130 g

Файлове

http://www.cometsystem.com/Sauermanngrouphttp://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/sensithttp://www.tandd.com/index.htmlTME.euhttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG